Kakor (cookies)

Vi använder kakor på vår webbplats.

En kaka är en liten textfil som sparas på din dataenhet och som innehåller information. En kak-fil är passiv och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Nästan alla webbplatser använder kakor och de kan sparas olika länge på din dator (enhet).

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång en webbplats försöker sätta en kaka på din enhet. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Kakor från denna webbplats

Vår webbplats innehåller så få kakor som möjligt. De hjälper endast till vid information om att kakor används, behövs när du använder kontaktformuläret samt för att webbplatsen ska fungera som den ska. Utan dessa kakor går du miste om nämnda funktioner och webbplatsens prestanda försämras.

Våra kakor sparas bara temporärt på din enhet och försvinner när du stänger webbläsaren.

Kakor från externa funktioner

När något inkluderas från Google, så sätts kakor från dem. För mer information se deras webbplats.


Vill du veta mer?

Nedan länk till Post- och telestyrelsen som är tillsynsmyndighet för lagen om elektronisk kommunikation (om kakor).

Läs mer om kakorApsu Medical AB
Vi erbjuder konsultuppdrag och medicinsk utrustning. Vi är specialiserade på produkter inom Urologi och Kirurgi och officiella återförsäljare åt ROCAMED, DrainStar, UroLift med flera i Sverige och Norden.KONTAKT
Apsu Medical
Adress: Gustav III:s Boulevard 34, 169 73 Solna
Telefonnummer: 08-21 44 14
E-post:

Om kakor

Produktion och underhåll: BitWeb24